Studio Senz
 

Your favorite photos collection

Use Add to favorites button to save photos in this list.

Latest tweets

Follow me on twitter

Tarief

Bij Studio Senz draait het op PASSIE! Ik richt me op het maken van fotoreportages met het WOW effect. Sfeervolle beelden met oog voor detail, compositie, licht en aandacht voor het beste resultaat. Op avontuur naar mooie details en de mooiste beelden.

Studio Senz werkt met de nieuwste professionele apparatuur en software. De beelden kunnen worden gebruikt voor websites, brochures en ander drukwerk. Door het gebruik van het natuurlijke licht en het met zorg bewerken van de digitale beelden, komt de sfeer van een interieur op beeld over zoals het werkelijk is.


Interieurfotografie zakelijk commercieel €95,00 excl. 21% btw per uur

Dit uurtarief is inclusief standaard nabewerking.

U ontvangt de foto’s via internet in hoge resolutie. U heeft een gebruikslicentie voor vrij gebruik. Het auteursrecht blijft altijd bij de fotograaf.

REISVERGOEDING: Binnen de ring A10 in Amsterdam, met uitzondering van Z.O en noord, wordt er geen reisvergoeding in rekening gebracht.


 Ik ben specialist in woningfotografie en styling voor de verkoop of verhuur van woningen. De accessoires en meubels die al in de woning staan worden voor de styling gebruikt en worden zo neergezet waardoor er meer rust en ruimte gecreëerd wordt. Uw woning wordt op deze manier nog aantrekkelijker en zal een grotere doelgroep aanspreken, meer kijkers en dus een snellere verkoop voor een hogere prijs.Woningfotografie verkoop en lange termijn verhuur van woningen inclusief reiskosten binnen ring A10

*fotoreportage

*beeldbewerking


*styling
Tarieven exclusief 21% btw

2 kamer woning *€ 238,00

3 kamer woning *€ 278,00

4 kamer woning *€ 320,00
 
 

Heeft u vragen en/of wensen?

Neem dan vrijblijfend contact met mij op voor een afspraak of offerte op maat.

info@studiosenz.nl
 

Op alle rechtsbetrekkingen zijn de algemene voorwaarden van Studio Senz van toepassing.
Download de algemene voorwaarden van Studio Senz