Studio Senz
 

Your favorite photos collection

Use Add to favorites button to save photos in this list.

Latest tweets

Follow me on twitter

Over mij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sienna Leva

Na 10 jaar in de modebranche ervaring opgedaan te hebben met styling, ben ik begin 2008 in de vastgoedwereld terechtgekomen. Door de samenwerking met makelaars en uit mijn eigen ervaring met het zoeken naar een woning, is mij het gebrek aan kwalitatief goede interieurfoto’s opgevallen.

 

 

 

 

 

Daardoor ben ik mij vanuit mijn reeds bestaande passie voor fotografie, steeds meer op interieurfotografie en styling gaan richten. In 2008 heb ik de basisopleiding aan de fotoacademie in Amsterdam met succes afgerond. Daarnaast werden met specialisatie cursussen en workshops vaardigheden verder uitgebouwd. Met veel plezier en enthousiasme ben ik nu 4 jaar werkzaam als zelfstandig interieurfotograaf en fotografeer ik 325 interieurs per jaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Styling


Studio Senz verzorgt naast de interieurfotografie ook een (gratis) re-styling van woningen. Ik bekijk uw woning door de ogen van een potentiële koper en help u het beste van uw woning naar voren te brengen. De accessoires en meubels die al in de woning staan worden voor de styling gebruikt maar Studio Senz maakt ook eventueel gebruik van basis accessoires om uw woning nog aantrekkelijker te maken. Het doel is om meer ruimte en licht in de woning te creëren, een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt. Daardoor bereikt u niet alleen maar MEER maar ook de JUISTE doelgroep en wordt de woning SNELLER VERKOCHT.

Kijk bij de statistieken hoe snel de woningen, door Studio Senz gefotografeerd, verkocht werden.

 

 

GRATIS CONSULT

Als u met Studio Senz in zee gaat is het mogelijk een gratis consult per e-mail te krijgen. Op basis van de door u toegezonden foto’s per e-mail maak ik een rapport op met concrete tips om uw woning verkoop klaar te maken.

 

 

STYLING PROFESSIONALS

Studio Senz werkt ook met verkoop stylisten die langs kunnen komen voor een consult (vanaf € 100,00), waarna u een uitgebreid rapport ontvangt. Het is ook mogelijk om woningen volledig in te laten richten. Zij maken dan een ontwerp, richten de woning met (gedeeltelijk) eigen meubels en accessoires in en halen na de verkoop de spullen weer weg (vanaf € 1395,00). Voor meer informatie over de stylisten, kunt u contact met mij opnemen.

Makelaars

Studio Senz werkt met verschillende makelaars in Amsterdam en Amstelveen.
Een aantal staan er op de “relaties/partners” pagina. Voor meer informatie over de makelaars, kunt u contact met mij opnemen.

 

 

Nieuws

11 juni 2011 www.inrichtinghuis.com

Voor mensen die een koophuis hebben, daar niet hun hele leven willen blijven en die gaan verbouwen zou ik willen meegeven om niet te uitgesproken kleuren te gebruiken. Denk eraan dat het huis ook verkocht moet worden en niet iedereen van een blauwe of rode keuken houdt. Iedereen heeft zijn eigen smaak en stijl maar probeer een interieur te creëren… Lees verder